Cautare

2563 de rezultate pentru "cristian scutaru" (2.92 secunde)
Deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu au fost exclusi sambata din partid dupa o sedinta a Delegatiei Permanente.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Autoritatea de Control a Guvernului verifica legalitatea atribuirii lucrarilor de constructie a viitoarei autostrazi Bucuresti - Ploiesti, ministrul delegat pentru control, Cristian David, anuntand ca are unele suspiciuni in privinta derularii licitatiei. ... Cristian David vrea sa afle daca, la licitatia cu pricina, au fost modificate conditiile de participare.
Proiectul de hotarare care ar fi trebuit sa-l elimine pe ex-pesedistul Cristian Cretu din Consiliul Local Craiova, in baza legii antitraseism politic, a fost retras de pe ordinea de zi a sedintei de ieri a legislativului craiovean.
Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat ca PSD ii va cere presedintelui sa renunte la referendum, pe care social-democratii il considera inutil si costisitor. "Amestecul intre criza politica si alegerile europene este un demers nedemn", a declarat Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al PSD.
Ludovic Orban - ministrul Transporturilor, Cristian Adomnitei (liderul TNL) - ministrul Educatiei, Cristian David - ministru al Administratiei si Internelor, Paul Pacuraru - ministrul Muncii, Decebal Traian Remes va prelua de la Dan Motreanu portofoliul Agriculturii, actualul ministru urmand sa-si reia activitatea din partid.
Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu, ar putea fi numit in functia de sef al Serviciului de Informatii Externe, potrivit unor surse din PNL si PSD. ... Totodata, Cristian Diaconescu a fost numit, in sedinta de ieri a celor doua Camere, membru in Comisia parlamentara pentru controlul SIE.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu este tentat sa renunte definitiv la blogul sau din cauza unor comentarii facute de diversi cititori. ... Ma mai gandesc.", a declarat Cristian Diaconescu.
Reprezentantii partidelor politice prezenti la intalnirea mediata de Pro Democratia nu au ajuns la un consens, insa Cristian Parvulescu spune ca sansele ca legea sa fie adoptata au crescut. ... Cristian Diaconescu a intarit ideea ca intalnirea a fost una neoficiala, de la care nu se asteptau rezultate finale.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, considera ca principalul vinovat pentru exacerbarea violentei in Constanta trebuie cautat in administratia publica locala.
Conducerile PNL ti PNŢCD Arad au semnat, miercuri, protocolul de colaborare in cadrul unei aliante electorale ce va functiona la nivelul judetului, partile lansand, totodata, candidatura liberalului Cristian Stragea pentru tefia CJ Arad.
Potrivit aceluiasi sondaj, pe locul trei in preferintele electoratului pentru functia de primar al Capitalei s-a aflat candidatul PNL, Ludovic Orban, care a obtinut 13,7% din voturi, urmat de Cristian Diaconescu (PSD) cu 9,9%, Cozmin Gusa (PIN) cu 5,1%, Daniel Fuciu (PNG) cu 2,3%, Aurelian Pavelescu (PNTCD) cu 2,1% si Codrin Stefanescu (PC) cu 1,2%.
El a spus, miercuri, la inceputul sedintei Guvernului, ca fortele de ordine trebuie sa fie capabile sa rezolve problemele care ar putea sa apara la votul de duminica, Ministrul Internelor, Cristian David, l-a asigurat pe premier ca a luat masuri in acest sens.
Cuvintele au fost rostite in timp ce Nicusor Constantinescu, cot la cot cu Cristian Zgabercea, il asteptau pe liderul PSD, Mircea Geoana, pentru a face astfel oficiile de gazda.
Dintre multele probleme depistate de noul primar al comunei Agigea, Cristian Carjaliu, in preluarea activitatii din primarie, cea mai recenta este legata de eliberarea unor autorizatii de constructie pe strazi care nu exista.
Se poate spune ca intrunirea de ieri a primarilor constanteni cu mai marii judetului - mai precis cu prefectul Danut Culetu, subprefectii Claudiu Palaz si Cosmin Andrei, vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Cristian Darie si directorii institutiilor deconcentrate - a fost una de incalzire.
Astfel, de filiala Bihor si Cluj se va ocupa Cristian Diaconescu, de Brasov si Alba - Titus Corlatean, de Mures - Miron Mitrea, de Arad - Ecaterina Andronescu, de Neamt - Gheorghe Nichita si de Giurgiu - Liviu Dragnea.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a declarat, vineri, la Iasi, ca alegerile parlamentare se vor desfasura cel mai probabil in data de 30 noiembrie.
Europarlamentarul Cristian Busoi a declarat intr-o conferinta de presa, ca PNL va pune la dispozitia PNŢCD aproximativ zece colegii pentru alegerile parlamentare, dar taranistii pot candida, cu conditia sa fie "membri ai partidului sub listele caruia candideaza".
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat joi ca ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, a votat in calitate de parlamentar, dar ar fi trebuit sa arate o anume "linie si conduita" colegilor din PNL, iar din cauza situatiei create acum deputatul liberal trebuie sa "dezlege nodul incalcit".
google-analytics.com